Aannemingsbedrijf Bruijnes - Twitter Aannemingsbedrijf Bruijnes - Facebook

Verbouw projecten bij Aannemingsbedrijf G. Bruijnes

Heeft u plannen om te gaan verbouwen? Met Bruijnes weet u dat u een betrouwbare partner in huis haalt. Zowel voor de particuliere als de zakelijker sector. In de afgelopen 30 jaar hebben wij veel kleine en grote projecten met succes opgeleverd. Bijvoorbeeld een aanbouw aan uw woonkamer of bedrijfsruimte of het plaatsen van een dakkapel of lichtkoepel. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen van uw plannen en het uitvoeren van de werkzaamheden.

Bruijnes staat voor een prettige samenwerking. Daarom heeft u tijdens het hele bouwproject slechts 1 contactpersoon. Hierdoor krijgt u precies de aanbouw of verbouw welke u in gedachten had.

Voor het realiseren van de verbouwing van de woning, wordt een prijsafspraak gemaakt dat middels een contract wordt vastgelegd. Voor alle partijen is er op deze manier altijd zekerheid en duidelijkheid.

Verbouw

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes - Verbouw - Realisatie nieuwe inrichting voor-, zij- en achtererf aan de Scheveningseweg in Den Haag
Aannemingsbedrijf G. Bruijnes - Verbouw - Uitbreiding en verbouwing van een woning aan de Prins Hendrikstraat te Alphen aan den Rijn
Aannemingsbedrijf G. Bruijnes - Verbouw - Diverse aanbouwen woningen
Aannemingsbedrijf G. Bruijnes - Verbouw - Diverse dakopbouwen
Aannemingsbedrijf G. Bruijnes - Verbouw - Uitbreiding woonkamer en keuken, woonhuis Woubrugge