Aannemingsbedrijf Bruijnes - Instagram Aannemingsbedrijf Bruijnes - Facebook

MVO Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. wil maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bouwen met het oog op milieu bijvoorbeeld. Gescheiden afvalstromen waar mogelijk en aandacht voor CO2 uitstoot van de bedrijfsbussen, maar ook aandacht voor duurzaam bouwen. Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. is aangesloten bij stichting Meer met Minder. Als Meer met Minder aanbieder kunnen wij u helpen om uw bestaande woning op energiegebied te optimaliseren. Maar ook bij de nieuwe panden die wij bouwen willen wij u als opdrachtgever adviseren om nieuwe methoden toe te passen. Voorbeelden hiervoor zijn het toepassen van sedem daken of witte dakbedekking, toepassen van hoogwaardige isolatie, etc.

Ook op het gebied van opleiden: Van groot belang voor de toekomst is dat er voldoende vakbekwaam personeel beschikbaar blijft binnen de bouwwereld. Hiervoor is Volandis (opleidingsinstituut) opgericht. Bij deze stichting zijn een aantal erkende leerbedrijven toegelaten. Bij deze bedrijven is de kennis aanwezig om jonge bouwvakkers op te leiden. Ook Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. is zo’n bedrijf. Daarnaast zijn er altijd diverse stageplekken binnen ons bedrijf, voor VMBO, MBO of HBO studenten die verder willen in de bouw.

Daarnaast sluiten wij onze ogen niet voor onze medemens en nemen wij als bedrijf ook de verantwoording voor anderen. Zo ondersteunen wij bijvoorbeeld diverse sportclubs, sponsoren wij diverse activiteiten, maar ook zijn wij betrokken bij de opbouw van de Nursery school in Lamin, Gambia www.kinderenvanlamin.nl