Aannemingsbedrijf Bruijnes - Instagram Aannemingsbedrijf Bruijnes - Facebook

Over Aannemingsbedrijf Bruijnes

Ontstaan
Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. is een veelzijdig bedrijf dat bijna 40 jaar werkzaam is in de bouwwereld. Door de tijd heen zijn vele bouwprojecten, groot en klein, naar wederzijdse tevredenheid afgerond. De basis voor elk project wordt gevormd door de hoge eisen die door ons worden gesteld aan de kwaliteit van de uitvoering en het resultaat van het werk. Dankzij de grote inzet en betrokkenheid van eigen vakbekwame uitvoerders en timmerlieden, de inschakeling van de juiste onderaannemers en de goede werkvoorbereiding wordt deze gewenste kwaliteit bereikt.

Wij bieden u het totaalpakket aan.
Wij bieden een totaalpakket van bouwactiviteiten aan, zowel in de burgerlijke- als utiliteitsbouw: de verbouwing van uw woning of bedrijfspand, bouwwerkzaamheden aan scholen, het plaatsen van een dakkapel of aanbouw aan uw woning, het bouwen van een luxe bungalow of het realiseren van een moderne bedrijfshal met kantoor.

Zorgeloos bouwen
Wij willen u ontzorgen: Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. kan het complete bouwtraject voor u organiseren. Dit betekent dat wij ook de eventuele benodigde tekeningen kunnen verzorgen en indien nodig een bouwvergunning kunnen aanvragen.

Op het moment dat wij starten met de uitvoering zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden in een keer worden doorlopen en dat gedurende de uitvoering dezelfde mensen van ons bedrijf bij u op het werk blijven. Wij werken met een schriftelijke en vrijblijvende offerte, een schriftelijke opdrachtbevestiging, een duidelijke opleverprocedure met schriftelijke verslaglegging, duidelijke facturering en korte communicatielijnen.

Wij weten dat u uw huis of bedrijf zo snel mogelijk (weer) wilt gebruiken. Wij denken met u mee en willen uw zorgen m.b.t. uw huisvesting graag voor u uit handen nemen

NEN-EN-ISO 9001:2015
Onze bedrijfsvoering vinden wij ook belangrijk. Daarom heeft Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. een bedrijfssysteem dat volgens de NEN-ISO 9001-2015 is gecertificeerd. Verder is in het bedrijf een gedragscode ingesteld, welke is goedgekeurd door de stichting SBIB.

Daarnaast wordt in ons bedrijf veel aandacht besteed aan de werkomstandigheden op de bouwplaats. De veiligheid van onze werknemers, maar ook van de onderaannemers welke op onze bouwplaatsen aan de slag gaan, vinden wij van groot belang. Ons bedrijf voldoet dan ook aan de VCA** norm, waarmee het ARBO beleid is ingekaderd binnen ons bouwproces en tevens de benodigde aandacht wordt besteed aan milieuzorg.

Bouwend Nederland
Tevens is Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. lidbedrijf van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland is ontstaan door het samengaan van verschillende stichtingen, waaronder het bij veel opdrachtgevers bekende NVOB. Om lidbedrijf te kunnen zijn van Bouwend Nederland dient een bouwonderneming aan een aantal eisen te voldoen, waardoor u verzekerd bent van de garantie dat u met Bruijnes een gekwalificeerde aannemer heeft gevonden.

Voor klanten die verbouw- en onderhoudswerkzaamheden willen laten uitvoeren door een aannemer, maar daarbij risico's willen uitsluiten, bestaat binnen Bouwend Nederland de Stichting BouwGarant. Deze stichting staat garant voor de bovengenoemde bouwactiviteiten van deelnemende bedrijven. Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. is verder gemachtigd om te bouwen onder Woningborg zekerheid, wat voor onze opdrachtgevers bij het bouwen van een nieuwe woning een extra garantie biedt dat alle opdrachten zonder problemen en risico's worden uitgevoerd.

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. 

Zorgeloos Bouwen