Aannemingsbedrijf Bruijnes - Linkedin Aannemingsbedrijf Bruijnes - Facebook

Onderhoud

Onderhoud is behoud

Door tijdig onderhoud aan uw woning of bedrijfspand behoudt uw eigendom zijn waarde. Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. heeft veel ervaring met bouwkundige inspecties. Daarmee kunt u veel problemen voor zijn. Ook bij achterstallig onderhoud zijn wij u met ons vakmanschap van dienst. Wij komen kosteloos bij u op bezoek om eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden op te nemen.

Kleine klus of meerjarenplan?

Zijn uw kozijnen en ramen toe aan herstel of vervanging? Slaan uw muren door, als gevolg van matig voegwerk? Heeft u vocht- of lekkageproblemen? Wij inventariseren de problemen voor u en pakken ze bij de bron aan. Of het nu gaat om het oplossen van een klein probleem of het gefaseerd onderhoud plegen over een reeks van jaren, wij zijn u graag van dienst.

Goed onderhoud aan uw bedrijfspand en het vakkundig verhelpen van schade verlengt de levensduur van uw pand. Een servicecontract is de ideale manier om het onderhoud van uw bedrijfspand zorgeloos te regelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over regelmatig onderhoud aan uw bedrijfspand.

Brandveiligheid 

Als er brand uitbreekt, is tijd letterlijk van levensbelang. De meeste slachtoffers bij brand vallen niet door vlammen maar door de rookontwikkeling. Goede brandpreventie is van levensbelang en zorgt ervoor dat rook zich niet van de ene naar de andere ruimte kan verplaatsen. Het gaat dus vooral om doorgangen, boven de systeemplafond waar leidingen lopen of rioleringen onder de vloer, bekabeling die door de tussenmuren doorlopen, gaten en sparingen waar de meeste mensen niet van bewust zijn.

Brandwerend compartimenteren van een gebouw is zo’n maatregel. Hiermee wordt voorkomen dat naast de brandhaard ook de hierbij ontstane rook en giftige gassen zich verspreiden of uitbreiden naar aangrenzende ruimten. Het spreekt dus voor zich dat ook voorzieningen als brandwerende scheidingen, de dragende constructie, ontruimings- en blusinstallaties moeten blijven functioneren als zich een calamiteit voordoet.

Aannemingsbedrijf G. Bruijnes B.V. kan in overleg met u een voorstel uitwerken voor het aanbrengen van brandwerende voorzieningen, het volledig verzorgen van de jaarlijkse controle en onderhoud op het gebied van brandveiligheid. Deze jaarlijkse controle wordt eenduidig in rapporten gedocumenteerd, waarmee u een overtuigend bewijs heeft naar het bevoegd gezag (brandweer en gemeente) en uw verzekeraar.