Aannemingsbedrijf Bruijnes - Linkedin Aannemingsbedrijf Bruijnes - Facebook

Werkwijze van Aannemingsbedrijf Bruijnes

Een persoonlijke benadering speelt in de relatie met onze opdrachtgevers een belangrijke rol. Heeft u bijzondere wensen? U kunt deze altijd met ons bespreken en wij overleggen met u over de haalbaarheid ervan. Is een opdracht moeilijk realiseerbaar of blijkt het budget te krap? Wij adviseren u graag over passende alternatieven. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken voor, tijdens en na een bouw of verbouwproject.

Bruijnes staat voor zorgeloos (ver)bouwen. Indien u wilt kunnen wij het complete bouwtraject voor u organiseren. Dit betekent dat wij ook de eventuele benodigde tekeningen kunnen verzorgen en indien nodig een bouwvergunning kunnen aanvragen.

Op het moment dat wij starten met de uitvoering zorgen wij ervoor dat alle werkzaamheden in een keer doorlopen en dat gedurende de uitvoering dezelfde mensen van ons bedrijf bij u op het werk blijven. Wij werken met een schriftelijke en vrijblijvende offerte, een schriftelijke opdrachtbevestiging, een duidelijke opleverprocedure met schriftelijke verslaglegging, duidelijke facturering en korte communicatielijnen.

Wij weten dat u uw huis of bedrijf zo snel mogelijk (weer) wilt kunnen gebruiken. Wij denken met u mee en willen uw zorgen m.b.t. uw huisvesting graag voor u uit handen nemen.